Digitalni tisk (Fine Art)

Naši tiskalni stroji omogočajo tisk, ki ima izjemno odpornost in stabilnost na čas , zato so primereni za tisk:
  • kakovostne novodobne grafike: Z uporabo najkakovostnejših materialov in vrhunske tehnologije vam izdelamo visoko kvalitetne grafike v omejenih nakladah. Je izpis najvišje možne kakovosti. Priporočamo ga vsem, ki želijo maksimalno kvaliteto z muzejskimi standardi.
  • večjih formatov: Nudimo vam tisk večjih formatov z visoko resolucijo. Izpis je možen na različne foto materiale. Izpisi so predvsem zanimivi za fotograske razstave in razstave, kjer je potrebna visoka tehnična kvaliteta. Tudi tu ponujamo vrhunske in arhivske papirje ali platna.
  • priznanj: Zagotovite si dolgotrajnost vaših priznanj s tiskom, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost tiskanega.
Za sodelovanje z nami so se odločili že mnogi priznani fotografi kot so Jane Štravs, Stephan Lupino, Dean Dubokovič, Janez Vlachy, Henrie Lodewijk,…kot tudi drugi ustvarjalci podob, ki so se odločili da bodo preizkusili kakovost našega digitalnega tiska t.i. giclee fine art printa: Matej Metlikovič, Nataša Mirtič, Naj vaši spomini ostanejo enkratno obeleženi in vedno na očeh v vrhunski izvedbi. V kombinaciji z uokvirjanjem lahko vašo idejo še obogatimo. Enako poskrbimo za izvedbo tiska priznanj, certifikatov, darilnih čekov in podobnih manjših naklad, kot tudi za promocijske bannerje, plakate, tisk na tekstile, ceradna platna, razrez samolepilnih napisov in druge naklade bolj industrijsko-komercialne narave… Po dogovoru poskrbimo tudi za grafično oblikovanje.
metlikovi_matej_kralj_david_75__giclee_art_print_33_x_48_2009

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
Pokličite na +386 1 541 72 10, +386 40 359 593 ali nam PIŠITE NA info@studiocerne.si