Aluminijski okvirji

Kolekcija aluminijastih okvirjev združuje moč in estetiko ter dviga kvaliteto, ne le vašim slikam, temveč tudi okolju v katerem se nahajate. Ustvarjajo prijeten ambient v vsakem prostoru. Izberite Nielsen okvirje in izrazite svoj individualni stil! V Sloveniji ponujamo najširšo selekcijo oblik, barv in stilov.

VSI NIELSEN BAINBRIDGE ALUMINIJASTI OKVIRJI SO EVROPSKEGA POREKLA.

Nielsen Bainbridge blagovna znamka, ki ponuja širok razpon aluminijskih okvirjev za nešteto možnosti pri oblikovanju lepih podobe. Aluminijasti okvirji oziroma aluminijski okvirji za slike so preprosti in čisti ter estetsko zaključijo vsak prostor.

Delite z nami navdušenje nad izjemnostjo materiala! Presenečeni boste nad lepoto in preprostostjo aluminijskega okvirja za slike!

Aluminij, srebrno-bel lesk kovine, kopljejo v obliki boksita. Komaj drug material združuje dve prednosti: Je zelo lahek, močen in je eden izmed najpomembnejših kovin za vozila in letala gradnje, elektrotehnike …. kot tudi za Nielsen profile – okvirji za slike.

Skupaj z našim neprimerljivim strokovnim znanjem s površinami oziroma različnimi mediji in aluminijskimi okvirji Nielsen Bainbridge prinašamo vso lepoto teh visokotehnoloških kovin tudi v svet lepih umetnosti.

PREDNOSTI OKVIRJANJA Z ALUMINJASTIMI OKVIRJI oz. ALUMINIJSKIMI OKVIRJI:

  • trpežnost in obstojnost materiala
  • možna uporaba tankih okvirjev za velike dimenzije
  • oblike in barve, ki jih ni moč doseči z lesenimi okvirji
  • hitra izdelava
  • zelo široka ponudba različnih profilov
aluminijski-okvir-page

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
Pokličite na +386 1 541 72 10, +386 40 359 593 ali nam PIŠITE NA info@studiocerne.si